Beauty Boulevard

Ungdomlig hud är spänstig och glänsande. Kollagen- och elastinfibrer samverkar för att skapa fasthet runt näsan och munnen, och subkutant fett fyller ut dina kinder och dina läppar.

Men det är ingen hemlighet att ditt ansikte förändras med åren. Huden tappar elasticitet när du blir äldre. Veck och rynkor börjar bildas, och volymen börjar försvinna. Dessa förändringar kan lämna dig med insjunkna kinder, ett skarpare utseende och mindre självförtroende.

Den goda nyheten är att du inte behöver nöja dig med linjer och rynkor. Hudfyllmedel är genomgående några av de mest efterfrågade kosmetiska behandlingarna som finns, och av goda skäl.

Undrar du om fillers är rätt för dig? Här är några av fördelarna som hjälper dig att bestämma dig.

Radera linjer och rynkor

Rynkor bildas när åldrande hud börjar sjunka. Nasolabialveck är linjerna som bildas runt din näsa och mun. Kallas även marionettlinjer, leendelinjer och parenteser, de är ofta djupt liggande och svåra att ignorera.

Juvéderm och Restylane är minimalt invasiva injektioner som innehåller hyaluronsyragel, som återställer volymen under hudens yta för att fylla ut dessa rynkor. Hudfyllmedel hanterar måttliga till svåra nasolabialveck, och hyaluronsyran är ett naturligt fuktbevarande medel som drar till sig fukt för att bekämpa ålderstecken.

Fylla ut tunna läppar

Det är inte ovanligt att läpparna blir tunnare med åren. Förlust av volym och förändringar i hudens struktur kan göra att läpparna blir mindre framträdande och till och med skapa vertikala läpplinjer som får dig att se och känna dig äldre.

Juvederm och andra hudfyllmedel riktar sig mot volymförlust i dina läppar. Fillers kan fylla dina läppar, lägga till en mer ungdomlig fyllighet och eliminera linjerna som kan få läppstiftet att glida.

Lyft trötta kinder

Precis som dina läppar tappar dina kinder volym med tiden. Slappande, hängig hud och minskat ansiktsfett kan lämna dig med insjunkna kinder och ett permanent trött utseende.

Vissa hudfyllmedel, som Juvederm, är speciellt framtagna för att återställa volymen till dina kinder. Fyllmedlet tillför volym under hudens yta för att lyfta dina kinder och ge dig ett yngre, fräschare utseende.

Levererar naturliga resultat

Både Juvéderm och Restylane använder hyaluronsyra, ett ämne som finns naturligt i din hud. Det ökar fuktbevarandet i din hud och tillför volym där det behövs som mest, för resultat som ser naturligt vackra ut.

Omedelbart resultat

Du kommer att njuta av omedelbara resultat, oavsett om du väljer Juvéderm eller Restylane. Hyaluronsyra fyller omedelbart i linjer och ger volym, så att du lämnar din behandlare med mjukare, mer voluminösa ansiktsdrag.

Det finns ingen stilleståndstid med fyllmedelsinjektioner. Du kan återgå till dina vanliga dagliga aktiviteter direkt efteråt. Beroende på vilken typ av filler du har kan dina resultat vara allt från fyra månader till två år.

13 Feb 2023